Karre plus utičnica vijčana 16A

Karre plus utičnica vijčana 16A

8,00 KM

Mehanizam – tankost i otpornost
Otporni metalni okvir debljine 1mm osigurava željeno izvođenje instalacije. Dodatni detalji dodani na metalne okvire pomažu kod instalacije i poravnanja okvira. Sklopovi se sigurno izvode pomoću posebno valjanih sigurnosnih umetaka.
Držač – snažan i izdržljiv
Držač dizajniran u idealnom omjeru za pričvršćivanje tipke i okvira sigurno ispunjava očekivanja za izdržljivost i snagu željene tijekom upotrebe i zamjene tipke.
Okvir – šik i moderan
Okviri u kvadratnom obliku modernog dizajna u izvedbi jednostrukih, dvostrukih, trostrukih, četverostrukih, peterostrukih, opcije su koje se mogu koristiti okomito i vodoravno prema ukrasima u svojim alternativama u boji.
Gumb / poklopac – Pojedinačne, duple ili osvijetljene opcije
Zamjenjivi gumbi i poklopci s jednim, duplim ili osvijetljenim opcijama dostupni su u različitim bojama.

Naručite telefonom:

Opis

Karre plus utičnica vijčana 16A

  • 16AX 250V~
  • vijčano pričvršćivanje vodiča presjeka 1,5-2,5mm2
Panasonic Karre Plus program prekidača i utičnica nudi visoku kvalitetu materijala, jedinstven minimalistički moderan dizajn koji će se uklopiti u svaki dom, ured ili drugi prostor. Visoka kvaliteta i tehnologija izrade omogućuju jednostavno, pouzdano i brzo spajanje elemenata. U ponudi nude širok asortiman prekidača, utičnica, komunikacijskih priključnica, regulatora, termostata, senzora i ostalih sklopova za opremanje objekata.

NAŠE LJUBAZNO OSOBLJE VAS OČEKUJE

Pored pločica i sanitarija nudimo širok asortiman kupatilskih elemenata, laminata i parketa, bijele tehnike, rasvjete i elektromaterijala.
Posjetite nas i učinite vaš dom ljepšim i ugodnijim.