Eurodelux d.o.o.

„Eurodelux“ d.o.o Lukavac, kompanija registrovana 2012. godine, izrasla iz „J&G Company“ d.o.o Brčko, sigurno je jedna od izuzetno uspješnih firmi na području općine Lukavac.

Firma Eurodelux ima izuzetan ugled u transportu i trgovini. Objekat koji se nalazi uz magistralni put M-4 u Puračiću, predstavlja jednu modernu arhitekturu, sa pažljivo dizajniranim eksterijerom i interijerom, te kvalitetno izvedenim radovima, odavno privlači pažnju prolaznika.

Iz bogate palete proizvoda za uređenje podova i stropova izdvajamo: tepihe, itisone, staze i dekorativne garniture proizvođača Sintelon, Lalee i Balta; rasvjetna tijela Mass Light; te parkete, laminate i druge podne obloge više renomiranih proizvođača. Ono što će zaigurno zainteresovati one koji vole kvalitet i prate trendove jeste Tarkett. To je izuzetno atraktivan, stabilan, siguran i dugotrajan višeslojni parket.

Eurodelux je kompanija stvarana sa ljubavlju, a ponuda u objektu je namijenjena stvaranju toplog porodičnog ambijenta. Takve su ih zamislili i predano grade, baš poput vlastitog doma, vlasnici ove firme. Oni vrata ovoga doma, kojeg karakterišu kvalitet, ukus i ekonomičnost, širom otvaraju za sve putnike namjernike i slučajne prolaznike.